<

Жителька Володимира-Волинського придбала в супермаркеті яйця “з сюрпризом”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:33 | 16.08.2017 / Володимир /
Перегляди
1
/ коментарі 3
Жінка придбала яйця для пирога в одному із супермаркетів міста.

“Хочу поділитися фото і інформацією про свою покупку сьогодні у магазині Вопак що на площі .І так,купила я сьогодні там «свіжі яйця» і пішла пекти періг ,розбила три яйця а вони в середині аж поцвіли ,(бідні )викинула .Розбила ще два та сама ситуація.Я взяла ті яйця і понесла в Вопак,адміністратор запропунувала вернути мені гроші і все.

Завела мене в приміщення де вони зберігають ті яйця і показала дату на ящиках 6.08.17 і каже що які питання можуть бути до неї, дата свіжа, в кожне яйце вона не полізе не гляне яке воно,ось така була відповідь….сумно Ви адміністратор ,ви відповідаєте за якість продуктів які продаєте і яким чином ви будете їх перевірати (залазити в них ,чи заглядати в них )нас _споживачів це не цікавить, нам потрібний свіжий товар,бо ми за нього гроші платимо і наше здоров’я.”, – про це написала Світлана Торчинська у пабліку “Я люблю Володимир” у Фейсбуці.

 




коментарів: 3
  1. Той Вопак вже давним давно потрібно закрити!!!Це не магазин, тільки одна назва!Ті хто купив неякісний товар звертайтеся в відділ захисту прав споживачів, можливо вони відправлять туди якісь перевірки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер