<

Жителька Володимира відзначила 95-літній ювілей

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:47 | 24.11.2021 / Володимир / , /
Перегляди
1378
/ Коментарі відсутні

23-го листопада жителька Володимира Ольга Гапонюк відзначила свій 95-літній ювілей.

З цієї нагоди заступник міського голови Андрій Гудим завітав до ювілярки, аби привітати її, вручивши подяку міського голови та грошову допомогу, йдеться на сайті міста.

“Ольго Мифодієвно, ми вас щиро вітаємо зі знаковим ювілеєм. Бажаємо надалі залишатись бадьорою, енергійною, здоровою. Нехай весь життєвий досвід, який ви плекаєте, передається всім близьким та найріднішим.

Нехай кожен наступний рік минає при здоров’ї, злагоді, в добрі та мирі”, – зазначив Андрій Гудим у вітальному слові.

Долучились до привітань на адресу ювілярки і заступниця начальника управління соціальної політики Алла Кузьмич разом із завідувачкою відділення соціальної допомоги вдома Галина Локтіонова. Гості побажали Ользі Мифодіївні міцного здоров’я, життєвої наснаги та подарували кошик з продуктовим набором.

Іменинниця розповіла, що головним її багатством є дочка, 12 внуків та правнук. Так склалось, що одна з дочок передчасно пішла з життя, тому жінці довелось замість матері виховувати своїх трьох внуків, які нині проживають за кордоном та частенько телефонують до бабусі.

У післявоєнний час у віці 18-ти років пані Ольга працювала сестрою-господаркою у хірургічному відділенні лікарні, тривалий час працювала на швейній фабриці.

Поділилась ювілярка і секретом свого довголіття, який вона вбачає у тому, що потрібно завжди бути задоволеним роботою, своїм оточенням.

Також довгожителька вважає, що саме спочила дочка її оберігає. Ольга Мифодієвна мешкає сама, тому тішиться опікою та щиро вдячна територіальному центру, а особливо соціальній працівниці Людмилі Бобін за допомогу, чуйність та уважність.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця