<

Жителів Володимира-Волинського запрошують взяти участь в онлайн-конкурсі «Реліквії нашого роду»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:42 | 9.07.2020 / Володимир / /
Перегляди
8
/ Коментарі відсутні

8-го липня в Україні відзначали День родини – саме тому з метою дослідження та популяризації, жителями Володимира-Волинського їхнього родоводу та сімейних цінностей у місті оголошено онлайн-конкурс “Реліквії нашого роду”.

Організатори – відділ культури і туризму МВК та Володимир-Волинський історичний музей ім. О. Дверницького – переконані, що пам’ять про пращурів має стати природною потребою кожного ж нас. Конкурс проводять для того, щоб спонукати володимир-волинців до дослідження свого родоводу, сімейних реліквій і традицій, виховати почуття любові та поваги до своїх предків, – повідомляють на фейсбук-сторінці Володимир-Волинського музею.

Умови конкурсу:

  • з 8-го липня по 22-ге липня опублікувати на фб-сторінці Володимира-Волинського історичного музею ім. О. Дверницького допис про свій родовід, сімейні традиції, цікаві історій минулого, матеріальні реліквії (старі фото, предмети побуту, особисті речі тощо), які мають для вашої родини особливе значення;
  • набрати найбільшу кількість лайків під своїм дописом;
  • дочекатися оголошення результатів конкурсу 26 липня на День міста;
  • завітати в музей за подарунком з 27 липня 2020 року.

“Тримаймося свого родоводу, оберігаючи в такий спосіб сімейні реліквії і традиції та передаючи їх у спадок наступним поколінням!”, – закликають музейники.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця