<

Жителям Зимнівської ОТГ у Володимир-Волинському районі пропонують скористатися послугами соціального таксі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:14 | 17.01.2020 / Володимир / , /
Перегляди
6
/ Коментарі відсутні

Для осіб та дітей з інвалідністю, які зареєстровані або проживають, на території Зимнівської об’єднаної територіальної громади впроваджено послугу «Соціальне таксі».

Право на отримання безкоштовної Послуги мають особи з інвалідністю та діти з інвалідністю з порушенням опорно-рухового апарату, особи з захворюванням опорно-рухового апарату та іншими захворюваннями, які пересуваються  за допомогою технічних засобів реабілітації, інші маломобільні групи населення у разі, якщо такі особи  не мають в особистому користуванні та в користуванні законних представників автомобіля, у тому числі отриманих  через структурні підрозділи соціального захисту населення, – йдеться на сайті Зимнівської ОТГ.

Послуга надається спецавтотранспортом – автомобілем, який  облаштовано спеціальними гідравлічними підйомниками, що дозволяє пасажиру на візку потрапити до автомобіля без всіляких труднощів. Спецавтотранспорт може використовуватись для перевезення до підприємств, установ і організацій різної форми власності та підпорядкування,  медичних установ, органів місцевого самоврядування, органів виконавчої влади, протезно-ортопедичних підприємств 

Послуга надається в межах Зимнівської ОТГ, у виключних випадках  в межах Волинської області.

Для отримання Послуги  необхідно звернутись до відділу соціального захисту населення Зимнівської ОТГ за адресою. село Льотниче, вулиця Перемоги, 38.

Нагадаємо, 6-го вересня 2019 року Зимнівська об’єднана територіальна громада отримала спеціально обладнаний автомобіль для перевезення людей з особливими потребами.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок