<

Жителі Володимира-Волинського хочуть гідропарк на місці скандальної землі виділеної тещі депутата міськради

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:22 | 13.12.2016 / Володимир /
Перегляди
1
/ коментарів 6

На сайті електронних петицій зареєстрова пропозиція створити гідропарк на річці Риловиці у Володимирі-Волинському.  Суть петиції полягає в тому, щоб повернути у власність земельну ділянку надану тещі депутата міської ради Руслана Мороза. 

“Звернення до депутатів сьомого скликання, щодо скасування рішення Володимир-Волинської міської ради, № 47/8 від 02.10.2015р., про передачу земельної ділянки для індивідуального садівництва площею 1200м.кв. за адресою Софії Ковалевської 23 С, кадастровий номер 0710200000:01:004:6814., яка була надана у власність з порушенням чинного законодавства. Без громадського обговорення, з грубим порушенням процедури прийняття рішення, без належного розгляду на земельній комісії тощо.
Вищезазначений земельний масив, є символічним для міста Володимира-Волинського, адже розміщений поряд із річкою Риловиця, що протікає історичним передмістям «Провалля» і в середньовіччі відділяла передміські укріплення, що тут були. В планах дана територія може стати “родзинкою” міста: відпочинковою зоною з комплексним облаштуванням футбольного поля, дитячого та спортивного майданчику поряд із гідропарком.” – йдеться в петиції, автором котрої виступив Богдан Шинкарук.

Підписати петицію можна ТУТ.

Нагадаємо, що наразі триває судовий процес стосовно депутата Руслана Мороза, котрий проголосував за виділення зазначеної землі своїй близькій родичці. Депутату висунули звинувачення у вчинення адміністративного правопорушення пов’язаного з корупцією.

На брифінгу із журналістами Володимир-Волинських ЗМІ, 13-го грудня, мер Петро Саганюк ствердив, що також поділяє думку громадськості.

“У мене давно воно “в очах”, що там повинна бути зона відпочинку, але треба на це кошти. Зараз Ігор Володимирович (народний депутат Гузь – ред.) там обіцяв певну суму… Я думаю, що якщо не в цьому році, то Ігор Володимирович дотримається слова і на слідуючий рік, за гроші Мінекології, там і Риловицю приведемо до порядку. Будемо шукати кошти зробити там зону відпочинку. Там дійсно, ну проситься…” – зазначив Саганюк.




коментарів: 6
  1. дуже хороша ідея на місці незаконно виділених земельних ділянок у Володимирі – Волинському створювати відпочинкові зони , думаю , що майже все місто може стати великим відпочинковим центром , ось так голосують наші місцеві слуги народу …

  2. Маючі 20 соток під хату, йому ще 12 не вистачило на садок вишневий коло хати. Звідки така щедрість взялась у наших депутатів роздавати земельку на центральних вулиці? До Киби підходили батьки з багатоповерхівок щоб їм офіційно надали землю для спорудження там спортивного майданчика для дітей, то він не дав. а за декілька місяців. бац і та діляночка вже у списку ділянок для АТОшників, дружне підняття рук наших обранців, і вона у тещі Мороза. ЯКЕ ПАСКУДСТВО. Навколишні жителі збирають підписи за відновлення гідропарку, але у них інші плани на цю земельку.Не хватило совісті виставити її на аукціон і купити за ринкову ціну, жадність перемогла. Де був Дмитрук, Свідерський, Коба? Мало він їх товк? Чому не заблокували трибуну???

  3. Де хоч слово про те, що жителі хочуть гідропарк на цьому місці???
    Суть петиції втрачена. Немає в ній звернення з проханням, а лише якась хара-бара.

    • Я згідний. Тут повинна бути петиція: Посадити тих хто віддав ділянку не дітям а тещі.

  4. Ще в Саганюка заберіть землю, яку він взяв під базар і ні копійки не заплатив!!!!!!!!1

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа