<

Жителі Володимира-Волинського обурюються, що міжміські маршрутки здійснюють посадку пасажирів на міських зупинках

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:26 | 24.01.2020 / Володимир / , /
Перегляди
8
/ коментарі 3

Проблема посадки пасажирів міжміських маршруток на міських зупинках у Володимирі-Волинському знову піднялась. Раніше про це йшлося в квітні минулого року. Причина – створюють затори та заважають міським маршуткам перевозити пасажирів.

Цього разу своє обурення висловила місцева жителька у фейсбук-спільноту “Маршрутка Володимира-Волинського” .

“Хотілося б підняти питання висадки-посадки пасажирів міжміськими маршрутками на міських зупинках. Здавалося б, що тут такого. Але! На фото чітко видно, що така ситуація несе в собі порушення ПДР, створює аварійну ситуацію.

І водії міських маршруток, яких водії міжміських “затискають”, змушені порушувати графік руху через неможливість виїзду з такої “блокади”. Адже, допоки не сяде останній пасажир, водій міжміської маршрутки не рушить…

Напевно, якщо це міжміський автобус, то висадка-посадка пасажирів повинна здійснюватися на автостанції. А якщо ж “заробляєте” гроші, то не створюйте проблем іншим водіям!!!”, – пише Оксана Виваль, додавши відповідні фото.

Нагадаємо, раніше БУГ повідомляв про скарги мешканців Володимира-Волинського на сервіс одного з перевізників, а саме на незрозумілий графік та хамство водія.

Фото ілюстративне




коментарів: 3
  1. якби не ті “контролери”, які не пускають пасажирів без квитків на платформах, то ніхто б не здійснював посадку на міських зупинках і відповідно заторів не було б. А ще якби водій видавали квитки в автобусах, як це у цивілізованих країнах, то відразу відпала би потреба у “контролерах”, бо останні насправді не здійснюють контроль за пасажиропотоком, а фактично не впускають пасажирів у автобус

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок
18 Березня, Понеділок