<

Жителі перейменованої вулиці на честь Героя АТО виступили проти зміни назви

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:58 | 19.04.2016 / Володимир / /
Перегляди
18
/ коментарів 7

Частині вулиці Поліської Січі у Володимирі-Волинському, яку  перейменували на честь загиблого Героя АТО майора Віктора Хмелецького, вимагають залишити попередню назву. 18-го квітня до міського голови Петра Саганюка прийшла делегація жителів вулиці та висловили своє незадоволення перейменуванням.

Окрім жителів перейменованої вулиці, до міського голови приходила й інша делегація від МДО “Захисник”, які вимагають залишити теперішню назву. Як розповів міський голова на брифінгу 19-го квітня, зустрічався із батьком загиблого майора, який просив залишити назву вулиці на честь його сина. Мовляв, це вулиця якою син ходив на службу.

“До обіду прийшла одна делегація і кажуть, що вони проти перейменування, бо хтось їм сказав, що заміна табличок коштуватиме три тисячі гривень. Також говорять, що перейменування відбувалося у кабінетах і з жителями ніхто не говорив. Зараз ми разбираємося із цією ситуацією, поки що залишаємо як є. Наголошую, що жителів не влаштовує саме перейменування, а не те що вулиця носить ім’я загиблого в АТО. При зустрічі із батьком Героя, я вибачився за ситуацію і пообіцяв, що вулиця з ім’ям його сина обов’язково буде у Володимирі-Волинському” – розповів журналістам Петро Саганюк.

Нагадаємо, що рішення про зміну назви вулиці було прийняте 10-го лютого на 5-й сесії депутатів Володимир-Волинської міськради.

20160212-mqwi-166kb




коментарів: 7
    • А Ви, мабуть, особисто з ними знайомі. Так от для Вашого загального розвитку: у багатьох цих “ватників” і “комуняк” близькі люди вже другий рік мешкають в окопах на Сході.

  1. А можливо варто створювати нові вулиці і уже їх називати в честь героїв.

    • Повіністю підтримую думку що треба нові вулиціназивати іменами навих героїв, а той “захисник” – стадо ригівських недобитків треба гнати ср…. мітлою на даунбасс.Там по духу такі самі живуть!

  2. Не змінюйте назви, а змінюйте країну,місто!!!! Люди за це гинули,а тут,що легше,те і роблять,видимість змін…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер
17 Квітня, Середа