<

Жителі однієї з вулиць Володимира-Волинського проти передачі земельної ділянки учаснику АТО

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:21 | 1.06.2016 / Володимир / , /
Перегляди
30
/ коментарів 7

1-го червня до редакції інтернет-видання “Буг” звернувся житель Володимира-Волинського з проханням висвітлити проблему, яка торкнулась його родини та усіх мешканців будинку, що знаходиться на вулиці Туполєва, 7. Суть її полягає у тому, що частину ділянки, яку люди планували переробити під дитячий майданчик передали у приватну власність.

Ситуація специфічна бо, по-перше, люди за власний рахунок доглядають прибудинкову територію та вже почали упорядковувати місце під майданчик, закупили деякі матеріали. По-друге, ніхто не погоджував з мешканцями виділення ділянки під будівництво в такій близькості до будинку. З другої сторони, ділянку виділили учаснику АТО, який згідно чинного законодавства має на це право.

Ще цікавим моментом є те, що в самому будинку на вулиці Туполєва, 7 проживає дві родини учасників АТО, яким ділянку виділили біля цегельного заводу, де немає нормальних комунікацій. А військового з Львівської області “селять” у досить привабливому місці.

1-го червня, в День захисту дітей, жителі будинку склали колективне звернення до міського голови Володимира-Волинського, в якому питають: чому їх діти повинні гратись не на дитячому майданчику, а на будівництві над дорогою?

IMG_9773

Варто зауважити, що дана земельна ділянка, ще й розміщена не дуже вдало. Її цілком можна було б “перетягнути” далі від будинку і ближче до доріг, які сполучають об’єкти нерухомості на вулиці Туполєва. Таке рішення дозволило б встановити дитячий майданчик на запланованому місці та цілком влаштовує більшість жителів будинку.

Деталі у відео:




коментарів: 7
  1. Свідерського спитайте, бо він виконує вказівки мера. Земля передається підставним особам для подальшої приватизації і продажу

  2. Почитаєш, так дійсно на смертельний гріх тягне, а якщо розібратися?
    Житель Володимира-Волинського служить у Великих мостах, а депутати двічі відмовляли йому в передачі землі. Учасник АТо, маючи тітку землевпорядника в сільській раді, вирішив бути хитрішим. Почав видзвонювати на гарячі лінії, кабміну, міноборони, земельникам, їздити на прийом до губернатора, писати листи у всі інстанції як його принижують бо ж ніде в законі не написано, що не можна давати землю іногороднім. І тільки після того як він у 2015 році переписався у Володимир депутати дали йому землю.

  3. Господи-що за люди.То ви і цьому атошнику виділіть ділянку на цегельному.Що не заробив?Над вашими головами не свистіло не бахкало і кишками побратимів вам в очі не кидало.Згідно закону приписка тут нідочого.А комунікації в полі це якийсь абсурд.Закон є закон.Слава Україні.Слава Героям.

  4. І ще одне.Не ставте своїх авто під вікнами і там буде дитячий майданчик.Земля то державна.

  5. Будинку вже 100 літ, а про майданчик дитячий згадали- лише коли війна почалась і стали повертатись із фронту герої. Раніше в тім домі дітей не було? До дня захисту дітей вони апелюють. Фу !

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер