<

Жителі Київщини отримали гуманітарну допомогу з Володимира

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:20 | 20.04.2022 / Володимир / , /
Перегляди
656
/ Коментарі відсутні

Нещодавно координаційний центр гуманітарної допомоги міста Володимира відправив черговий вантаж у населені пункти Київської області, зокрема у Бучу, Бородянку, Загальці, Микуличі, Пилиповичі, Стару Буду та у Ворзель, а саме до центру гуманітарної допомоги при храмі Преображення Господнього.

Завдяки підтримці небайдужих українців, волонтери зуміли знайти транспорт та придбати пальне, аби перевезти на Київщину гуманітарний вантаж, що складався здебільшого із продуктів харчування, медикаментів, засобів гігієни, в т.ч. урологічних підкладок та памперсів для людей похилого віку, – повідомляють на сайті Володимира.

Допомога в основному доставлялася до людей адресно, оскільки не всі мали можливість прийти по неї самостійно.

Волонтер Володимир Король, який є уродженцем Бородянки, а нині мешкає з родиною у Володимирі, розповів, що поступало багато звернень про те, що у віддалені села Бучанського району не завжди доїжджають волонтерські вантажі з продовольством, а також є люди, які через стан здоров’я просто не можуть прийти і отримати його особисто. Саме це і дало поштовх Володимиру кинути збір потреби на конкретні адреси.

Також було передано продукти харчування, засоби гігієни та медичні засоби у Бородянський центр первинної медико-санітарної допомоги.

До збору гуманітарної допомоги на цей напрям долучилося багато волонтерів, підприємств та мешканців нашої громади. Уже традиційно свіжий хлібчик поїхав від Володимир-Волинського хлібозаводу.

Смачних пиріжків мешканцям постраждалих населених пунктів Київської області передали господині Володимир-Волинського центру професійної освіти. Крупи, макарони, олію, цукор та консерви надали супермаркет “Салют” разом із громадою храму Святого Апостола Андрія Первозваного с. Острівок . Частину гуманітарного вантажу було сформовано завдяки підтримці португальських партнерів в особі Гонсало Велозу.

За словами головного спеціаліста відділу економічного розвитку Оксани Виваль, яка курує один із напрямків у координаційному центрі, після того, як був оголошений збір допомоги на даний напрямок, люди активно долучалися і приносили продукти харчування до РБК, за що усім величезна вдячність.

Така допомога є надважливою для українців, які змогли вижити після активних бойових дій та знущань російських нелюдів-окупантів.

Слова вдячності від усієї Бучанської громади в особі заступника міської ради Сергія Шепетько було передано усім тим, хто долучився до збору та доставки гуманітарної допомоги.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер