<

Жителі чотирьох сіл Володимир-Волинського району готові до радикальних кроків, аби позбутися перевізника

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:55 | 6.07.2015 / Володимир /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Перекривати дорогу та вдаватися до інших акцій непокори готові жителі чотирьох сіл Володимир-Волинського району, аби тільки позбутися злісного, з їхніх слів, перевізника.

Багато років підряд мешканці сіл Свійчів, Галинівка, Жовтневе та Овадне страждали від зривів рейсів, переповнених маршруток, запізнень та постійних скандалів. Все це їм «забезпечувала» відома перевізниця Марія Проскура, – пише Інформаційне агентство Волинські Новини.

Куди тільки не надсилали скарги на недобросовісного перевізника селяни. Навіть зверталися за допомогою до народного депутата Ігоря Гузя. І все-таки разом, спільними зусиллями домоглися розірвання угоди. З квітня забезпечувати перевезення до чергового конкурсу по цьому маршруті почав підприємець І. Павловський. Жителі сіл полегшено зітхнули. Та не довго тривало це полегшення. Під час конкурсу в облдержадміністрації перевагу віддали підприємству «Автоман» Марії Проскури.

Жителі сіл написали чергове звернення до керівників області, району, місцевих та регіональних ЗМІ, де висловлюють глибоке обурення такому тендеру і надіються, що їх хтось почує.

Оваднівський сільський голова Сергій Панасевич повідомив, що у селах наростає бунт. Люди готові перекривати дорогу, організовувати акції протесту, аби конкурсна комісія скасувала своє рішення




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок
15 Квітня, Понеділок