<

Житель Володимира-Волинського за півроку скоїв 24 злочини

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:30 | 24.01.2015 / Володимир / /
Перегляди
1
/ коментарі 2

Спритника підозрюють у вчиненні більше двох десятків правопорушень.

До володимир-волинських правоохоронців із повідомленнями про крадіжки з помешкань зверталися жителі міста та район, – повідомляє прес-служба волинської міліції.

– Проведеними оперативно-розшуковими заходами та слідчими діями працівникам міліції вдалося встановити причетність до скоєних правопорушень 36-річного раніше судимого жителя міста, – розповів начальник Володимир-Волинського МВ УМВС України у Волинській області Віталій Здомищук. – Загалом у період із червня по листопад 2014 року зловмисник скоїв 24 злочини.

Все, що потрапляло в поле зору злодія, він забирав із собою. Не гребував ні виробами з недорогоцінних металів, ні ювелірними прикрасами, ні побутовою технікою і документами. Чоловік викрадав із помешкань навіть магніти з холодильника та засоби догляду за взуттям. Загальна сума збитків, завданих його протиправною діяльністю, встановлюється.

– Слідчим відділенням за вказаними фактами розпочато досудове розслідування, передбачене частиною першою статті 162 (Порушення недоторканості житла), частиною третьою статті 357 (Викрадення, привласнення, вимагання документів, штампів, печаток, заволодіння ними шляхом шахрайства чи зловживання службовим становищем або їх пошкодження), та частиною третьою статтею 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Тепер чоловіку загрожує шість років позбавлення волі, – підсумував Віталій Здомищук.




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця