<

Житель Володимира-Волинського відсидить 7 років за вбивство товариша

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:02 | 15.08.2016 / Володимир /
Перегляди
300
/ Коментарі відсутні

Волинянин, через дії якого помер його знайомий, сяде за грати на 7 років.

Прокурори відділу підтримання державного обвинувачення в суді прокуратури Волинської області взяли участь у розгляді судом апеляційної інстанції вироку Володимир-Волинського міського суду від 3 червня 2016 року, яким 34-річного мешканця Володимира-Волинського засудили до 7 років позбавлення волі за тяжкі тілесні ушкодження, що спричинили смерть потерпілого, – повідомили у прес-службі прокуратури Волинської області.

Уночі 2 лютого цього року, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння у помешканні товариша по чарці на вулиці Козацькій у княжому місті, чоловік завдав йому кілька ударів по голові табуреткою. Спротиву жертва не чинила, адже була у безпорадному стані внаслідок випитого напередодні.

Попри те, що зловмисник викликав йому “швидку допомогу”, потерпілий через п’ять днів помер у лікарні від отриманих тілесних ушкоджень.

У ході досудового розслідування обвинувачений визнав свою вину, щиро розкаявся у вчиненому, активно сприяв у розкритті злочину.

Призначене судом покарання – 7 років позбавлення волі – зловмисник вважав занадто суворим та оскаржив вирок у апеляційному порядку.

Прокурори ж наполягали на суворому покаранні для обвинуваченого.

Врахувавши доводи сторін, апеляційний суд Волинської області залишив вирок суду першої інстанції без змін.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок