<

Житель Володимир-Волинського району відсидить за ґратами 12 років за напади на літніх людей

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:33 | 10.10.2016 / Володимир /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Не погодившись із занадто м’яким покаранням, призначеним судом першої інстанції 36-річному мешканцю села Хмелів Володимир-Волинського району, прокурори оскаржили вирок в апеляційному порядку й домоглися справедливого покарання для нелюда, який вчиняв розбої, завдаючи жертвам тяжких тілесних ушкоджень.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури області.

В обідню пору 21 вересня 2015 року раніше неодноразово судимий за насильницькі злочини й злочини проти власності зловмисник у під’їзді житлового будинку на вулиці Ковельській у Володимирі-Волинському напав на 76-річну жінку, ударив її по голові уламком цеглини й забрав сумку з гаманцем та мобільний телефон, заподіявши майнової шкоди на 1144 грн.

За два дні по тому – уже поблизу залізничної колії біля вулиці Клима Савура в княжому місті – він напав на 81-річну жінку, так само вдарив її по голові й забрав сумку, гаманець, телефон, пенсійне посвідчення та банківську картку, завдавши шкоди на 1210 грн. Ще 1500 грн він опісля зняв з пенсійної картки потерпілої.

Увечері 25 вересня 2015 року розбійник на вулиці Станіславського у Володимирі-Волинському напав на 49-річного чоловіка, кілька разів вдарив його цеглиною по голові й відібрав мобільний телефон та банківську картку, заподіявши майнової шкоди на суму 1815 грн.

У ході досудового розслідування своєї провини у вчинених злочинах зловмисник не визнав та не розкаявся.

Нововолинський міський суд визнав його винним у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст. 185, ч.2 ст. 187 та ч.4 ст. 187 Кримінального кодексу України, та призначив покарання у вигляді 10 років позбавлення волі із конфіскацією майна.

Апеляційний же суд Волинської області, дослухавшись до доводів прокурорів, які вважали таке покарання занадто м’яким, засудив зловмисника до 12 років позбавлення волі з конфіскацією усього належного йому на праві власності майна.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок