<

Житель міста Володимир-Волинський вдруге опинився на лаві підсудних

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:37 | 15.09.2015 / Володимир / /
Перегляди
7
/ Коментарі відсутні

У період встановленого судом іспитового строку чоловік вчинив кримінальне правопорушення, а отже, знову опинився на лаві підсудних.

Про це йдеться на офіційному веб-сайті УМВС України у Волинській області.

У 2012 році за вчинення крадіжки та хуліганства жителя міста Володимир-Волинський засудили на рік та шість місяців позбавлення волі. Тоді суд призначив чоловікові три роки іспитового строку. Однак чоловік вже у квітні цього року скоїв новий злочин: зі знайомим він обмінявся мобільним телефоном. Телефон знайомого підсудний здав у ломбард, а за тиждень попросив товариша повернути назад його засіб звя’зку. Свій телефон він отримав, однак чужого не повернув.

Зрозумівши, що чоловік не має наміру повертати телефон, потерпілий звернувся в міліцію. За цим фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження.

У результаті Володимир-Волинський міський суд ухвалив: визнати чоловіка винним у вчиненні злочину, передбаченого частиною 2 статті 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України, та призначити покарання – один рік позбавлення волі. За сукупністю вироків, шляхом приєднання невідбутого покарання за попереднім вироком, чоловікові остаточно присудили один рік і сім місяців ув’язнення.

Окрім того, Феміда присудила стягнути з шахрая на користь потерпілого 3,500 тисячі гривень матеріальної та 500 гривень моральної шкоди.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер