<

Журналісти «БУГу» дізнавалися, як ведеться реконструкція Володимир-Волинського музею

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:17 | 9.08.2018 / Володимир /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

9-го серпня інтернет-видання «БУГ» завітало до Володимир-Волинського історичного музею імені Дверницького, у якому почали проводити ремонтні і реставраційні роботи уже на наступний день після святкування 1030-ї річниці міста.

Спочатку реставрують сходи. Планували зробити і пандус, проте для таких високих сходів його необхідна довжина виявилася надто великою, тому вирішили замінити пандус спеціальним підйомником. Після виконання робіт на сходах, у будівлі замінять вікна, потім відремонтують фасад і перейдуть до внутрішніх робіт. Роботи фінансує місцевий бюджет. Тендер на виконання робіт виграло підприємство «Нова Аркада».

Нагадаємо, що подібний капітальний ремонт історичної будівлі хотіли розпочати ще минулого року, проте виникла проблема із пошуком підрядника і документацією. Адже фірма, яка виконує роботи на історичному об’єкті за законами повинна мати певний допуск.

Будівлі, у якій сьогодні розміщений музей, більше 130-ти років. У Володимир-Волинському історичному музеї зберігається понад 18 тисяч експонатів.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок