<

Журналістів «Аверсу» заблокували під час зйомок відстійників Володимир-Волинської птахофабрики

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:17 | 16.10.2019 / Володимир / /
Перегляди
3
/ коментарі 3

Журналісти телеканалу «Аверс» побували на полях фільтрації Володимир-Волинської птахофабрики. Під час зйомок матеріалу до них приїхало два автомобілі з невідомими, які заблокували машину знімальної групи.

Про це йдеться в сюжеті телеканалу «Аверс».

«Під Володимиром-Волинським місцева птахофабрика утворила десятки смердючих озер у які зливають червону воду. Очевидно, це відходи від бройлерної птиці, яку підприємство вирощує на продаж. Зазначимо, відстійники розростаються. Там копають нові рови та ставки для зливів. В полях поставили таблички, з написами – «приватна територія».Те, що не потрібно пхати носа у чужі справи пояснити намагился невідомі чоловіки знімальній групі. Без поліції не обійшлося”, – ідеться у сюжеті телеканалу.

Нагадаємо, що раніше БУГ писав, що на поля фільтрації Володимир-Волинської птахофабрики обмежили доступ. Як розповідав активіст Тарас Сватко, земельна ділянка, на якій встановили таблички з надписами перебуває у державній власності.

Встановлення табличок прокоментувала на своїй сторінці у фейсбуці менеджер із зв’язків з громадськістю ПрАТ “Володимир-Волинської птахофабрики”  Дарія Поддубецька.

“Невідомі особи влаштовують “прогулянки” по технічній споруді, на об’єкті підвищеної небезпеки. Ми вживаємо заходів, щоб цікавість людей не призвела можливого травматизму тих, хто перебуває на полях фільтрації”, – йдеться в дописі.




коментарів: 3
  1. Поліція у Володимирі кришує нелегальний бізнес сигарет і паленоі горілки на 20липня ,гральний бізнес неллегальний обмін валют на ринку ,а тепер ,ще й злочинні діі птахофабрики ,а ще цікаво ,який відкат іде Саганюку і всій цій банді міськоі влади за таке неподобство з природою ?

  2. поліція у Володимир-Волинському давно вже обслуговує грошові мішки та місцеву владу та перетворилася з правооохоронної у правопорушуючу …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа