<

Жінка із Заріччя просить допомогти її маленькому синові пройти реабілітацію

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:46 | 25.02.2019 / Володимир / /
Перегляди
9
/ Коментарі відсутні

До журналістів інтернет-видання “БУГ” звернулася жителька села Заріччя, молода мама Ольга Роїк, яка просить допомогти зібрати кошти на черговий курс реабілітації.

Перші проблеми у Ромчика помітили в перший місяць його життя, тоді лікарі сповістили батьків, що в печінці відсутні протоки, що призводить до її церозу.

Хлопчик більше чотирьох років бореться за своє життя. Позаду в Ромчика пересадка печінки, зупинка серця на 10 хвилин, набряк мозку, кома, крововилив. Слова лікарів: дитина не зможе сама дихати, ковтати, та й взагалі не давали шансів на довге життя.

Ромчик наново вчився дихати, ковтати рухатись, але він не говорить, лише зосереджений погляд свідчить про його зацікавленість.

“Нам дуже потрібні реабілітації. Вони дають позитивну динаміку. Потрібно покращити стан дитини по неврології. Для того, щоб пройти ще одну операцію в Варшаві по закриттю черевної стінки (зашити м’язи живота).Чому одразу не зашили м’язи після пересадки тому, щоб не здавлювати донорський орган. І цю операцію проводять через рік. А в нас пройшло вже 3 роки. Ця операція триває 6 годин. А стан дитини не дозволяє перенести таку довгу, важку операцію. А реабілітації і лікування дають шанс пройти цю операцію”, – поділилася жінка.

Останнє обстеження показало активність в лобній долі кори. Якої не було понад два роки. По всім прогнозам лікарів її бути не мало б. Але, вона є. Мама Оля говорить, що це диво, та вірить в одужання синочка.

Щоб продовжити рухатись далі, Ромчику потрібна чергова реабілітація у Львові, в клініці Казявкіна. Її вартість становить 20 тисяч гривень. Чоловік Ольги постійно на заробітках, адже на лікування сина потрібні чималі кошти і зараз не можуть самостійно оплатити курс реабілітації.

Допоможемо Ромі і далі дивувати лікарів та радувати маму досягненнями. Реквізити для надання допомоги: 5168 7573 7288 5691 Роїк Ольга (мама).




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок
18 Березня, Понеділок