<

Зенітний ракетний полк Володимира відзначає день народження

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:39 | 27.12.2022 / Володимир / /
Перегляди
915
/ 1 коментар

27-го грудня 39-ий зенітний ракетний полк, який дислокується у Володимирі, відзначає 6 років з дня створення.

Про це повідомляє міський голова Володимира Ігор Пальонка.

Військове з’єднання, що нині береже українське небо від ударів противника, з першого дня створення виконує бойові завдання щодо оборони нашої держави, захисту її суверенітету, територіальної цілісності й недоторканності.

“Висловлюю сердечну вдячність військовослужбовцям за щоденну службу і за те, що у важкі часи випробувань ви стали надійною опорою та захистом держави. Ризикуючи власним життям, з честю і гідністю виконуєте свій громадянський і військовий обов’язок”, – йдеться у дописі.

Довідково: 39-й зенітний ракетний полк призначений для надійного прикриття загальновійськових частин, від ударів противника з повітря в різних видах бою.

Основним завданням підрозділів полку є: розвідка повітряного простору на наявність сил та засобів противника та надійне прикриття від ураження противника з повітря. На озброєнні має різні типи зенітних ракетних ( зенітних артилерійських ) комплексів з високими можливостями ураження сучасних засобів повітряного нападу в широкому діапазоні висот та швидкостей їх польоту в різних умовах метеообстановки та часу доби.

Створений 39-й зенітний ракетний полк 27 грудня 2016 року, і вже з листопада та по травень 2017 року виконував бойові завдання, щодо оборони нашої держави, захисту її суверенітету, територіальної цілісності і недоторканності на сході.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер