<

Земля під нові котельні у Володимирі-Волинському виділена. Остання сесія діючої каденції

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:50 | 2.10.2015 / Володимир /
Перегляди
12
/ 1 коментар

Міський голова раптом не “розп’яв” директора Володимир-Волинського підприємства теплових мереж Романа Лисюка. Рішення по виділенню землі під нові блочно-модульні котельні прийнято. Вони будуть винесені з будинків міста. Залишилося питання про інвестора – громада міста голосувала чи ні?

Лейб-мотивом останньої сесії даної депутатської каденції було вирішення проблеми опалення ряду п’ятиповерхівок міста. Однак, головний інженер Володимир-Волинського підприємства теплових мереж Ярослав Жук надав ряд документів, що свідчать про безгосподарність та зловживання коштами на потреби опалення міста.

Депутатський корпус, зокрема Анатолій Сорока, Микола Матусевич та Ігор Подзізей висловили позицію щодо прозорості та відкритості для містян вибору інвестора, готового побудувати нові котельні у місті.

Ярослав Жук звинуватив міську владу у заангажованості та упередженомо ставлені до проблем “Теплокомуненерго”. “Ось фото старих труб, одітих у нову куфайку, що невирішую питань теплозбереження”, – заявив головний інженер, забувши уточнити, що саме його посада вирішує дані проблеми. Разом із тим, директор підприємства Роман Лисюк не зумів переконати депутатів у чесності та правомірності його дій як директора підприємства.

Ряд питань, пов’язаних із виділенням землі чи то в оренду, чи то у власність не викликало у депутатського корпусу значних дискусій.

Також, варто зазначити, що це була остання сесія депутатів міської ради шостого скликання. На завершення – пам’ятні грамоти, квіти жінкам та дружні обійми депутатів цієї каденції.

DSCN4705
DSCN4719
DSCN4720
DSCN4721
DSCN4723
DSCN4725
DSCN4726
DSCN4732
DSCN4734
DSCN4735
DSCN4738
DSCN4744
DSCN4746
DSCN4752
DSCN4753




один коментар
  1. Демократия представляет собой систему принятия политических решений с помощью открытой дискуссии. Мы предполагаем, что заинтересованные стороны готовы выслушать и взвесить агрументы противоположной стороны. Политические решения принимаются в демократии не просто путем подсчета голосов: у каждого голоса может быть дополнительное измерение. Правильно было бы говорить не о числе голосов, а об объеме голосов. Меньшинство может быть заинтересовано в принятии решения, при этом меньшинству может противостоять безразличное большинство. И в таких случаях демократическая процедура должна учесть интересы меньшинства, чтобы сохранить политическое равенство.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок