<

Здача будинку для військовослужбовців у Володимирі-Волинському переноситься

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:25 | 31.03.2015 / Володимир /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Попередньо здачу 44-квартирного будинку, що зводився у Володимирі-Волинському для сімей військовослужбовців, призначали на червень 2015 року. Однак, як повідомив сьогодні міський голова Петро Саганюк, здача об’єкту з ряду причин переноситься на вересень цього року.

“Вчора я озвучував питання про добудову та оформлення усього пакету необхідної документації будинку, який зводиться для військових, перед губернатором. Потім мав розмову із генералом Колесником та керівником “Західвійськбуду” і мені пообіцяли, що експертна оцінка буде закінчена до 10 квітня. Ця процедура потрібно, оскільки будинок починав будуватися із матеріалів, куплених за старими цінами. А тепер ціни нові. Після цього, у травні, буде оголошено тендер. До червня, звичайно, ніхто його здати не встигне. А ось вересень – реалістичні терміни”, – розповів Петро Данилович.

В першу чергу у будинку квартири отримають сім’ї загиблих воїнів АТО. Питання цього об’єкту триматиметься міською владою на контролі постійно. Мер пообіцяв турбувати Міноборони по добудові житла і не дати ще раз відкласти термін його здачі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця