<

Збоченець роками переслідував жінок та підлітків у селі Дігтів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:07 | 4.10.2019 / Володимир, Нововолинськ / , /
Перегляди
84
/ коментарів 11

2-го жовтня до видання БУГ звернулися мешканці села Дігтів Володимир-Волинського району. Як розповіли вони, на автобусній зупинці у селі 2-го жовтня місцева жінка бачила маніяка, який демонстрував їй свій статевий орган, біг за нею та кричав.

Селяни викликали поліцію, але було запізно. Збоченець встиг накивати п’ятами. Коли ситуація набула розголосу, то виявилося, що цього чоловіка на цій же зупинці бачили впродовж кількох років. І зустрічало тут його багато жінок і навіть дітей.

Жінки боялися та й зараз не хочуть говорити про пережите.
Як розповів БУГу житель села, який побажав залишитися невідомим, чутки про ситуацію доходили до нього раніше. Він ставився до цього пасивно аж до того часу, як збоченець не обрав собі в жертву його дружину.

Ексгібіціоніста описують як середньої статури чоловіка, років 40-50, з бородою.

Селянин здогадується, що приїжджав збоченець до зупинки на машині. Адже одна з жінок чула характерний звук мотора автомобіля.

З ситуацією не можна миритися і боятися говорити про це також не можна, впевнений інформатор БУГу, адже подібна безкарність може набути більш загрозливого характеру.

Для прикладу він наводить події кінця дев’яностих років, коли на Закарпатті правоохоронці, військові шукали вбивцю десятків людей маніяка Онопрієнка.




коментарів: 11
    • Нє, то представник покоління борців за суверинітет кінця 80х, початку 90х. Революція на граніті . Вам, то щось говорить про тих, кому зараз 40-50 років?

      • мдя, приємно згадати..зараз борцуни борються за те, проти чого боролися на граниті і нарешті перемогли…за своєчасні зарплати.. за розумне жкх… за землю, шоб не віддавати хз кому.. за незалежність від газу і вугілля… за можливість топити соломою…за гаспопісят.. добре, шо перемогли. Впевнений, шо більше за всіх перемогам гранитників радіють маскалі…чи маскальські євреї… З перемогою вас ! тільки не можу дочекатися, коли Семен заблокує кляту комуняцьку трубу…

        • Олежику, повішся! перед тим з”їзди в мацкву й дохлому членіні вдупу поцілуй.

          • не здавайся, Вася ! борись за краще життя ! вимагай, шоб до тебе ставились не як до раба ! адже ти вільний єуропеець і маєш всі права !

        • Ну то ж не такий як ти Олежику вірний членінець з зіркою на лбові й серпом у дупі.

          • не такий, не такий… таких як ти тільки в шостій палаті знайти можна, та й те не в всякій

  1. Якийсь голий дід лякає селян, а вони за кілька років не спіймали і не відрізали йому лякалку??? Кілька років соромились в поліцію заявити і тут якийсь безсоромний заявив))) Сміх та й годі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця