<

Збір даних для Комплексного плану просторового розвитку громади Володимира продовжили до 1 листопада

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:10 | 7.06.2022 / Володимир / , /
Перегляди
197
/ Коментарі відсутні

Через закриті реєстри продовжили термін збору даних для розроблення Комплексного плану просторового розвитку території громади Володимира.

Відповідні зміни до рішення міської ради від 1-го жовтня минулого року  № 10/15 «Про розроблення Комплексного плану просторового  розвитку території Володимир-Волинської міської територіальної громади» прийняли на сесії 7-го червня. За відповідне рішення проголосували 23 депутати.

Проти даного рішення виступав депутат Олег Свідерський, він пропонував встановити коротший термін збору даних. Але як зазначив начальник відділу містобудування та архітектури Тарас Киба, через воєнний стан немає можливості звертатися в певні державні органи для отримання вихідних даних, зокрема закриті земельний реєстр, Державний земельний кадастр.

В результаті, депутати не підтримали пропозицію Свідерського, зменшити термін збору даних до 1-го серпня, і проголосували за продовження терміну збору вихідних даних та проведення підготовчих процедур для розроблення Комплексного плану Просторового розвитку території громади Володимира до 1-го листопада цього року.

Нагадаємо, вкінці січня створили робочу групу, що розроблятиме Комплексний план просторового розвитку території громади Володимира.

Довідково: Комплексний план просторового розвитку території територіальної громади – це одночасно містобудівна документація на місцевому рівні та документація із землеустрою, що визначає планувальну організацію, функціональне призначення території, основні принципи і напрями формування єдиної системи громадського обслуговування населення, дорожньої мережі, інженерно-транспортної інфраструктури, інженерної підготовки і благоустрою, цивільного захисту території та населення від небезпечних природних і техногенних процесів, охорони земель та інших компонентів навколишнього природного середовища, формування екомережі, охорони і збереження культурної спадщини та традиційного характеру середовища населених пунктів, а також послідовність реалізації рішень, у тому числі етапність освоєння території.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця