<

Збільшення вартості харчування в загальноосвітніх навчальних закладах Володимира-Волинського затвердив міськвиконком

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:12 | 4.09.2015 / Володимир /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

4-го вересня цього року Володимир-Волинський міськвиконком затвердив рішення про здорожчання вартості харчування з 4,50 грн до 5-ти грн., для пільгових категорій – з 7-ми грн. до 8-ми гривень. “Кишень батьків це не стосується. Здорожчання ціни харчування забезпечуватиметься із міського бюджету”, – повідомив начальник міського управління освіти Дмитро Здіховський.

З 10-го вересня 2015 року рішенням міськвиконкому вартість одноразового харчування для дітей у загальноосвітніх навчальних закладах становитиме:

  • учні 1-4 класів – 5,00 грн.,
  • діти-сироти, діти, позбавлених батьківського піклування – 8,00 грн.;
  • діти з малозабезпечених сімей – 8,00 грн.;
  • діти, батьки яких брали (беруть) безпосередню участь в антитерористичній операції – 8,00 грн.;
  • діти із сімей, які перемістилися з тимчасово окупованої території України або району проведення антитерористичної операції – 8,00 грн.

Дмитро Здіховський пояснює таку ситуацію зростанням цін на продукти та сприятливою фінансовою ситуацією в місті. “Батьки не доплачуватимуть ці кошти зі своїх кишень, їх виділятимуть з бюджету міста. Звичайно, якщо дорослі хочуть збагатити раціон школярів додатково – вони можуть це зробити за свої кошти. Але, це не обов’язково. Проблемна ситуація із дітьми бійців АТО та переселенців. На законодавчому рівні пільги по харчуванню дітей цієї категорії населення не передбачені. Однак, у Володимирі-Волинському це питання врегульовано коштами міського бюджету”, – розповів начальник управління освіти.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа