<

Заяву щодо відставки уряду Яценюка оприлюднили на сесії Володимир-Волинської міської ради

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:01 | 24.12.2015 / Володимир / , /
Перегляди
0
/ коментарів 5

24-го грудня на четвертій сесії Володимир-Волинської міської ради очільник міського осередку Свободи Сергій Коба запропонував депутатам взяти на розгляд заяву щодо відставку уряду Арсенія Яценюка.

В заяві йдетьться, що від 11-го грудня для уряду Яценюка закінчується річний імунітет на відставку. Далі по тексту йде перерахування причин написання такої заяви: це це і тарифи, корупція, приватизація стратегічних об’єктів та землі та ін.

У підсумки висунули вимогу до Верховної Ради України розглянути питання про відставку уряду під керівництвом Арсенія Яценюка за підсумками року його діяльності та за провальну соціально-економічну політику, захист інтересів олігархів, небажання боротися із корупцією.

Зауваження щодо заяви зробив Руслан Мороз: “Рішення хороше і потрібне для розробки, Свобода в ініціативі десь обійшла всіх. У мене пропозиція, давайте цю заяву приймемо за основу і від всього депутатського корпусу міської ради Володимира-Волиського?”

Депутати проголосували щоб взяти цю заяву за основу та працювати над її формулюванням та уточненням.

Важливо те, що аналогічну заяву Ганна Фурман зачитала на сесії районної ради на початку засідання, але вона не була прийнята до розгляду.

IMG_0708
IMG_0717




коментарів: 5
  1. Ці заяви це тільки піар хід і Сені до одного місця. Вже були заяви про не чесні тарифи і що ? про люстрацію і що ? Як малі діти.

  2. Вже би той бандит хоч помовчав..Ще й воно свої три копійки суне.Йди на полігон і стріляйся!

  3. Районна рада подивувала. В міськраді також не всі за відставку прем’єра-міністра…комусь подобається те, чим займається Арсеній ?

  4. Стидно свободі повинно бути за такого керовніка! Продався в раді в користь папі, отримав бюджетну комісію як і всі про це казали і то є доказом продажності за голоси свідерському.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця