<

18-го листопада у Володимирі-Волинському – День жалоби: прощатимуться із загиблим Героєм 14-ї ОМБР

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:34 | 17.11.2019 / Володимир /
Перегляди
30
/ Коментарі відсутні

18-го листопада відбудеться прощальна церемонія за загиблим під час виконання військового обов’язку на Сході України володимир-волинцем, військовослужбовцем 14-ої окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого Юрієм Хоміком.

Про це йдеться на офіційній сторінці міста у фейбуці.

Прощальна церемонія розпочнеться о 12:00 на вулиці Зимнівська.

“Поминальне прощання відбудеться у храмі Віри, Надії, Любові та матері їх Софії міста Володимира-Волинського. Поховають бійця у селі Зимне. Запрошуємо всіх провести в останню дорогу земляка, який віддав своє життя за волю України! Вічна пам’ять Герою!” – повідомляє виконком міськради.

У зв’язку із загибеллю Юрія Хоміка, який брав участь у ООС на Сході України, з метою вшанування його пам’яті, у Володимирі-Волинському 18-те листопада 2019-го року оголошене Днем жалоби.

Відповідне розпорядження підписав міський голова Петро Саганюк.

“У цей день просимо на адміністративних приміщеннях органів державної влади, органів місцевого самоврядування, підприємств, установ та організацій приспустити Державний Прапор України та пов’язати чорну стрічку.

А також внести відповідні зміни до всіх запланованих розважальних культурно-масових заходів, обмежити звучання розважальної музики у закладах торгівлі та ресторанного господарства й у громадському транспорті”, – йдеться у повідомленні.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер