<

Завідуючий терапевтичним відділенням ТМО Володимира взяв участь у міжнародній медичній конференції у Туреччині

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:39 | 20.09.2021 / Володимир / , , /
Перегляди
1588
/ Коментарі відсутні

Протягом кількох днів Ігор Халимендик відвідував лекціїї щодо постковідного синдрому, які проводили професори з Туреччини.

Також в рамках візиту у Туреччину завідуючий відділенням у складі делегації відвідав одну з найбільших сучасних мереж приватних клінік цієї країни, повідомляють у фейсбуці ТМО.

Як зазначають, там ознайомили з оснащенням, яким обладнана клініка, методами лікування, які використовують турецькі лікарі, а також – із особливостями турецької медицини.

Крім наукової частини організатори підготували і культурну програму: учасники конференції мали змогу відвідати стародавні міста та долучитися до оглядових екскурсій стародавніми містами Туреччини.

“Такий захід – унікальна можливість для фахівців з різних міст України та з-за кордону зібратись разом і обговорити актуальні питання розвитку медицини, отримати досвід іноземних спеціалістів та обговорити актуальні проблеми, які постають перед нами сьогодні. Отримав масу задоволення від спілкування з колегами та почув цікаві рекомендації від турецьких професорів медицини!”, – наголошує Ігор Халимендик.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця