<

Завезли бруківку та прокладають кабелі – у Володимирі-Волинському продовжили роботи на Риловиці

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:06 | 14.06.2019 / Володимир / /
Перегляди
9
/ Коментарі відсутні

У Володимирі-Волинському продовжують роботи з благоустрою острова на річці Риловиці. Цьогоріч вже виділено 1,2 мільйона гривень для цих робіт: 200 тисяч із міського бюджету та 1 мільйон надійшов з державного за сприяння нардепа Ігоря Гузя.

Перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук повідомив, що за ці кошти в літній період проведуть роботи з влаштування пішохідних доріжок та закладуть основу під комунікацію (освітлення, інтернет).

На острові вже сформовані маршрути майбутніх доріжок та завезли бруківку для вкладання. Також на місці спецтехніка, яка вкладає труби під майбутні комунікації. 

Матвійчук додав, що виділених коштів не вистачить на освітлення відпочинкової зони. Однак проект освітлення острова готовий і при наявності грошей реалізують. 

Нагадаємо, що в основу проекту облаштування рекреаційної зони на острові річки Риловиця лягла концепція подана місцевим архітектором Андрієм Гнатюком.

На осінь 2019 року планують провести висадження зелених насаджень. 

Нагадаємо, що роботи розпочали у 2018-му. Тоді очистили русло річки, завезли ґрунт на острів та підняли його рівень над рівнем річки на 30 сантиметрів.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер