<

Завершується капітальний ремонт водогону у Володимирі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:15 | 22.12.2021 / Володимир / , /
Перегляди
790
/ Коментарі відсутні

21-го грудня міський голова Ігор Пальонка разом із керівником  УВКГ Сергієм Луцюком проінспектували хід робіт капітального ремонту водопроводу на вулиці Кобзарській у місті Володимирі.

Саме на цій ділянці траплялися часті пориви, що спричиняло незручності для жителів та працівників водоканалу, інформують на сайті міста.

У зв’язку із цим було прийняте рішення замінити старі чавунні труби діаметром 500 мм на поліуретанові діаметром 400 мм. На капітальний ремонт мережі було виділено 2 мільйони 600 тисяч гривень з місцевого бюджету.

“Завершення капітального ремонту планується до кінця поточного року. А от оплата відбуватиметься у два етапи: половину підрядна організація отримає цього року, а другу половину – наступного.

Новий водогін дасть можливість зменшити втрати води і зекономити на електроенергії”, – розповів міський голова.

Сергій Луцюк зазначив, що по цій ділянці проходить водопровід протяжністю 480 метрів діаметр труби 500 мм. Це старі чавунні труби, що дуже близько розташовані біля залізничної колії. 

За його словами, внаслідок вібрації, викликаної рухом потягів, водопровід досить часто виходив з ладу, спричиняючи перебої з водопостачанням. Тому було прийнято рішення замінити його. Це значно поліпшить якість надання послуг населенню та зменшить втрати.

Запевняють, що прокладання водогону проводиться методом горизонтального буріння, під час якого використовуються спеціальні бурові установки, при цьому не пошкоджується дорожнє покриття, також цей метод є вигідний у плані економії коштів. 




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок