<

Завдяки Володимир-Волинській прокуратурі телефонний шахрай не гулятиме на волі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:43 | 13.08.2015 / Володимир /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Телефонний шахрай тепер не гулятиме на волі.

У листопаді 2014 року цей 18-річний раніше судимий житель міста Червоноград Львівської області видурив у двох довірливих громадянок чималі кошти, – повідомляє офіційний сайт прокуратури.

Молодик повідомив одній із жінок по телефону про те, що її син нібито скоїв ДТП і для пом’якшення його відповідальності необхідно сплатити 18 тисяч гривень на лікування потерпілого. Згодом від обдуреної жінки він отримав 12 тисяч гривень.

Через годину зловмисник за такою ж схемою видурив у іншої громадянки уже 2 тисячі доларів США.

Між тим, наступного дня спроба такого шахрайства (а вимагав він із жертви 4500 доларів США) для чоловіка завершилась невдало, оскільки його дії були припинені працівниками міліції.

Володимир-Волинський міський суд визнав чоловіка винним та призначено покарання у виді трьох років обмеження волі із встановленням іспитового строку.

Однак Володимир-Волинська прокуратура не погодилась із надто м’яким покаранням та оскаржила рішенням суду в апеляційному порядку.
Вироком Апеляційного суду Волинської області зловмиснику призначено реальне покарання у виді одного року та двох місяців обмеження волі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця