<

Затримали жителя Володимир-Волинського району, який побив, поранив ножем та пограбував пенсіонерку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:51 | 17.04.2022 / Володимир / , /
Перегляди
1253
/ Коментарі відсутні

44-річний житель Володимир-Волинського району  вночі проник в будинок потерпілої через вікно, наніс їй тілесні ушкодження, в тому числі і  ножем та пограбував.

До правоохоронців звернулася 63-річна пенсіонерка та повідомила, що серед ночі в її помешкання проник невідомий, спричинив тілесні ушкодження та вкрав гроші, – повідомляє поліція Володимир-Волинського району.

Встановлено, що 44-річний житель Володимир-Волинського району  вночі проник в будинок потерпілої через вікно, наніс їй тілесні ушкодження, в тому числі і  ножем. Після чого викрав гроші із її гаманця та зник.

Особу грабіжника встановили. Загрози життю та здоров’ю жінки не має. Відомості внесли до реєстру досудових  розслідувань за ч.4 ст. 187 (розбій, вчинений в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України та оголосили про підозру.  

Розбійника затримали у порядку статті 208 КПК України,  він перебуває у ізоляторі тимчасового тримання. Зловмисник раніше судимий за скоєння майнових злочинів. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від восьми до п’ятнадцяти років із конфіскацією майна. Триває слідство. 




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця