<

Затримали грабіжника, який у Володимирі-Волинському побив та відібрав телефон у мешканця району

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:05 | 13.02.2020 / Володимир / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

У Володимирі-Волинському затримали зловмисника, який восени минулого року побив і відібрав телефон у 24-річного жителя Володимир-Волиснького району.

Про це інформує сектор комунікації поліції Волинської області.

Зловмисникові повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України та обрали міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Уночі по вулиці Ковельській у Володимирі-Волинському невідомий побив і пограбував 24-річного жителя району. Зловмисник відібрав у потерпілого мобільний телефон «Xiaomi Redmi Note 7», вартістю 3,5 тисячі гривень.

Пригода трапилася у жовтні минулого року.

Оперативники встановили, що кримінальне правопорушення скоїв 26-річний житель Володимира-Волинського. Чоловік неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення різного роду злочинів, у тому числі й грабежу.

Слідчі за процесуального керівництва прокуратури повідомили зловмисникові про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Йому обрали міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Санкція статті передбачає, зокрема, до шести років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок