<

Затримали чоловіка, який обкрадав дачі жителів Володимира–Волинського

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:12 | 19.09.2020 / Володимир / /
Перегляди
7
/ Коментарі відсутні

Поліцейський офіцер громади спільно з працівниками карного розшуку Володимир–Волинського відділу поліції встановили особу зловмисника, яий обкрадав дачі містян.

12-го вересня до чергової частини відділу поліції почали надходити повідомлення від жителів міста та району про те, що невідома особа, шляхом віджиму дверей, та пошкодження навісних замків, проникає до середини приміщень їхніх будиночків, що знаходяться поряд із с. Верба Володимир – Волинського району, на території дачного масиву «Марс», – йдеться на сторінці поліції Володимира-Волинського.

Звідти невідомий викрадає належне їм майно, за словами потерпілих, не гребує злодій ані продуктами, ані одягом чи інструментами.

Під час відпрацювання території, усього дачного масиву «Марс», капітан поліції Андрій Коколюк, поліцейський офіцер Оваднівської ОТГ, спільно із працівниками карного розшуку, встановили особу зловмисника, ним виявився 30 – річний чоловік без постійного місця проживання. Раніше підозрюваний неодноразово судимий за вчинення умисних корисливих злочинів, судимість за які у встановленому законом порядку, не зняті та не погашені.

Під час спілкування із зловмисником працівники поліції встановили, що викрадені речі чоловік зберігав в одному із дачних будиночків, куди незаконно проникнувши, облаштував під сховок та житло.

Викрадене майно було виявлене, та вилучене поліціянтами, для повернення законним власникам. Однак, працівники поліції виявили і речі які не належать заявникам, тож, прохання до власників будиночків, якщо ви виявили крадіжку, приходьте, і повідомляйте про це працівників чергової частини Володимир – Волинського відділу.

Слідчим відділенням оголошено про підозру у вчиненні злочину, за ч.3 ст. 185 Кримінального кодексу України. Порушнику обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, йому загрожує покарання у вигляді тюремного ув’язнення терміном від трьох до шести років.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер