<

Засудили волинянина, який погрожував застрелити правоохоронця у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:16 | 20.09.2017 / Володимир /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Володимир-Волинський міський суд Волинської області 12-го вересня виніс вирок чоловіку, який пістолетом погрожував застрелити полісмена.

Інцидент трапився ще 29-го травня 2017-го року просто на території дитячого ігрового майданчика, розміщеного за магазином «ВІК» у місті Володимирі-Волинському, – пише ВАР.

Місцеві мешканці викликали поліцію, адже о 04:00 ранку на майданчику компанія молодиків гучно розпивала спиртне.

Перероблений стартовий пістолет марки «АТМАСA-STARTER», калібру 9 мм РА, заводський номер №18188, який є короткоствольною гладкоствольною нестандартною вогнепальною зброєю – переробленою із стартового пістолета марки «АТМАСА-STARTER» калібру 9 мм. РА, заводський номер №18188,

На виклик прибув інспектор сектору реагування патрульної поліції Володимир-Волинського ВП ГУНП у Волинській області, старший лейтенант поліції. Коли він підійшов і попередив компанію про адмінправопорушення – то одразу наштовхнувся на дуло пістолета. Виявляється, що один з учасників пиятики, побачивши полісмена у форменому одязі так злякався бути затриманим, що поліз у штани по пістолет.

П’яний молодик наставив дуло полісмену просто в око, та заходився погрожувати вбити працівника правоохоронного органу. Проте патрульні не розгубилися і швидко скрутили дебоширів.

У чоловіка виявили стартовий перероблений пістолет марки «ATMACA-STARTER», калібру 9 мм РА.

Зрештою чоловік опинився на лаві підсудних. Попри те, що він вибачився перед полісменами та обіцяв в майбутньому більше не вчиняти злочини – його таки судили за вчинення злочинів, передбачених ч.1 ст. 263 КК України (незаконне зберігання та носіння зброї) та ч.1 ст. 345 КК України (погрози вбивством щодо працівника правоохоронного органу під час виконання ним обов’язків).

Таким чином, суд призначив йому 4 роки позбавлення волі, проте випустив його, давши 1,5 роки іспитового строку.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер