<

Засудили військового з Володимира, який з необережності вбив людину

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:16 | 16.10.2021 / Володимир / , , /
Перегляди
3095
/ Коментарі відсутні

За вбивство через необережність чоловік, який проходить строкову службу у військовій частині Володимира, проведе чотири роки у тюрмі.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду, повідомляють Волинські Новини.

Як зазначають, трагедія сталася у квітні 2019-го року в селі Забороль Луцького району.

Як стало відомого із матеріалів справи, військовий під час суперечки зі знайомим двічі вдарив його в обличчя. Від удару чоловік впав та вдарився головою об асфальт.

Згідно висновку судово-медичної експертизи, у постраждалого була закрита черепно-мозкова травми та забій головного мозку із множинними крововиливами. Через декілька днів чоловік помер у лікарні.

Під час досудового розслідування вдалося з’ясувати, що того дня загиблий прийшов до знайомого, аби забрати свій ящик коньяку. Під час чаркування у гаражі виникла суперечка, тож односельця почали випроводжати додому.

Вже вийшовши за хвіртку, він почав ображати обвинуваченого, а той не стримався та двічі вдарив його. Чоловік впав, і від удару головою об асфальт втратив свідомість. Обвинувачений та його батько викликали швидку.

І хоча військовий заперечував свою вину, а його батько говорив, що це вдарив він, вину строковика вдалося довести зібраними доказами.

Суд призначив військовослужбовцю чотири роки позбавлення волі та зобов’язав відшкодувати 600 тисяч гривень матеріальної шкоди.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця