<

У Нововолинську засудили військовослужбовця, який брав кредити онлайн під іменем сусіда

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:37 | 8.07.2019 / Володимир / /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Мешканець села Ласків Володимир-Волинського району, який працює військовослужбовцем за контрактом, брав кредити онлайн від імені іншої особи на загальну суму 26 470 грн. 

Нововолинський міський суд 1-го липня виніс вирок. Чоловіку призначили 51 тисячу гривень штрафу.

Засуджений хотів взяти кредит онлайн у фінансовій установі “Манівео”, та йому відмовили. Вирішив скористатися чужиими анкетними даними. Копію ідентифікаційного коду та паспорту свого сусіда засуджений отримав від нього раніше, коли допомагав за проханням останнього у пересиланні вищевказаних документів через мережу інтернет.

10 лютого 2018 року з метою отримання кредиту для задоволення своїх потреб, надав завідомо неправдиву інформацію щодо особи позичальника, вказавши дані сусіда та реквізити особистої банківської карти. Отримав кредит на суму 1000 грн.

Таким же чином 17-го лютого того ж року взяв у кредит 3000 грн, 17-го березня – 5 тисяч, 16-го квітня – 7000 грн, 14-го червня – 10 740 грн.

На чоловіка відкрили кримінальне провадження за статею 222 КК України (частина 1,2) – шахрайство з фінансовими ресурсами, вчинене повторно.

У судовому засіданні обвинувачений  свою вину визнав повністю. Усі кредити крім останнього, він погасив, але має намір погасити і останній у розмірі 10470 грн. У вчиненому розкаявся.

Суд призначив покарання у виді штрафу у розмірі трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 51 000 гривень з позбавленням права займатись фінансово-господарською діяльністю строком два роки.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця