<

Заступнику міського голови Володимира-Волинського обрали запобіжний захід

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:19 | 17.07.2019 / Володимир / /
Перегляди
7
/ 1 коментар

Заступнику міського голови, секретарю ради Олегу Свідерському оголосили про підозру в отриманні хабара та обрали міру запобіжного заходу.

Про це повідомляє сектор комунікації поліції Волині.

Нагадаємо, минулої п’ятниці, 12-го липня, правоохоронці затримали посадовця під час отримання ним 10 тися гривень неправомірної вигоди. Правопорушник, котрий за сумісництвом обіймає також посаду секретаря міської ради, вимагав гроші від підприємця за надання дозволу на розташування на території міста малої архітектурної форми без дозвільних на це документів. У разі домовленості, заступник міського голови обіцяв підприємцю подальше сприяння в одержанні офіційних дозвільних документів на виконавчому комітеті міської ради. 

Посадовцю оголосили про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

Суд обрав підозрюваному міру запобіжного заходу – цілодобовий домашній арешт.

Триває досудове слідство. Санкція статті визначає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Нагадаємо, мер Володимира-Волинського Петро Саганюк прокоментував затримання свого заступника. Назвав події політичною провокацією, що пов’язана з місцевими виборами, які ймовірно відбудуться достроково.

“Знаючи, що я не йду ( не буде балотуватися – ред.), от і ймовірних кандидатів вже почали вибивати. Він вроді грошей не брав. Олег (Свідерський – ред) каже, що ні з ким не домовлявся. Це просто провокація”, – зазначив на брифінгу мер.

Читайте також: “На хабарі у п’ять тисяч доларів затримали одного з селищних голів на Волині”. Загалом він вимагав 15 тисяч доларів США неправомірної вигоди від громадянина за сприяння в одержанні земельної ділянки та комунального майна у власність.




один коментар
  1. його попєрєднік Калян тоже брав і бігом пятами накивав. БЮТівці засрались по самі боки. Голосувать за них будуть хіба придурки)))

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер
17 Квітня, Середа