<

Заступника міського голови Володимира-Волинського затримали на хабарі в 10 тис грн

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:15 | 12.07.2019 / Володимир / /
Перегляди
26
/ коментарів 9

12-го липня заступника міського голови Володимира-Волинського, секретаря ради затримали на хабарі.

Як повідомили джерела інтернет-видання «БУГ», заступник намагався отримати неправомірну вигоду в сумі 10 тисяч гривень. Затримали посадовця вдень біля приміщення міського ЦНАПу.

Інформатор розповідає, що отримання хабара пов’язане з вирішенням одного з питань на сесії Володимир-Волинської міської ради, яка відбулася 11-го липня.

Взяти коментар в заступника мера телефоном не вдалося, відсутній зв’язок. Ірина Ліщук, яку призначили керуючою справами виконкому, коментувати ситуацію відмовилася.

Як повідомили згодом в прес-службі управління захисту економіки Волинської області оперативники під процесуальним керівництвом військової прокуратури Західного регіону України викрили та припинили функціонування злочинної схеми вимагання неправомірної вигоди, організовану заступником голови одного з міст області, перебуваючого за сумісництвом на посаді секретаря міськради.

Посадовець вимагав від підприємця 10 тисяч гривень неправомірної вигоди за надання дозволу на розташування на території міста малої архітектурної форми без дозвільних на це документів. В разі домовленості заступник міського голови обіцяв подальше сприяння ним у отриманні офіційних дозвільних документів на виконавчому комітеті міської ради.

Посадовця було затримано у службовому автомобілі під час отримання 10 тисяч гривень хабара.

Фігуранта затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та готується оголошення підозри за ч. 3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.




коментарів: 9
  1. Бородьба з корупцією в Україні як рибалка на каналі діскавері: “Упіймав, показав і випустив”!

  2. Люди,а ви не задумовались, що це підстава. Хабарники в нашій країні не попадаються. Я знаю йго як порядну людину.

    • Де ти бачив порядних людей у владі ,ментальність в Украінця така ,що не брати він не може ,а тим більше в такому гдючнику як міська рада.

  3. Олешка брав давно хабарі і ділився з папіком і виконкомівцям перепадало. Українська гнида)) Їх всіх треба до стєнки ставити))))

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер