<

Замість ресторану «Дружба» у Володимирі відкриють піцерію

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:27 | 4.02.2022 / Володимир / /
Перегляди
8536
/ коментарів 14

У Володимирі замість знаного ресторану «Дружба», що багато років знаходився у центрі міста на вулиці Князя Василька, 14, відкриють новий заклад громадського харчування.

Ресторан “Дружба” у Володимирі багато років був одним з найпопулярніших і “найпафосніших” закладів міста.

Тут святкували весілля та інші бенкети, відпочивав місцевий бомонд та представники міської влади, бізнесмени, сюди водили зіркових гостей та іноземні делегації. Проте з часом заклад почав здавати позиції, тож його вирішили продати.

Новий власник – підприємець Олександр з Нововолинська, де уже є схожий заклад. Підприємець повідомив БУГу, що планує відкрити у Володимирі нове кафе. У ньому готуватимуть піцу, суші, різні види м’яса.

Наразі у приміщенні тривають ремонтні роботи, заклад відкриють для відвідувачів приблизно через два тижні. Уже через декілька днів тут готуватимуть страви на виніс.




коментарів: 14
  1. Ото вже триклята назва “Дружба” як тая київська арка “Дружба народів”!!! А замість цієї назви вліпимо нову, нашу на вході. І буде назва піцерії “Смерть москалям”. Хай знають наших, окаянные.

  2. Був мером Саганюк – ресторан був нависоті . Там накривали столи для різних делегацій та днів народження , до речі сервіз і якість харчування були нависоті і для інших відвідувачів … Зараз інший мер – делегації перекочували до Принди в “Маяк ” – хоч думаю тут є конфлікт інтересів – ПРИНДА депутат від ПП “За майбутнє” і мер – теж від такої партії … ЧИ не так ???

  3. Якому нашому Каскаду… Гаврилюк Юрій Миколайович вже зажерлися…сімейна гів…о….,здешевили мій улюблений фірмовий салат “каскад”…а в центрі то взагалі ….піпец…Оленка,туалет на кодовому замку??? Ви люди чи звірі???

  4. Не пошкодуйте 260 гривень,заїдьте в Рівєру…1,5 кілограмова м’ясна піца…четверо дорослих не справилися…тим більше соус безкоштовний….

  5. 100 метрів і МАЯК…
    СТЕЙКИ СУПЕР-СОЧНІ
    Коктейль СЕКС НА ПЛЯЖІ=БОМБА
    САЛАТИ КЛАСНІ І ОРИГІНАЛЬНІ…
    МЯСНА ТАРІЛКА “ШЕДЕВР”

  6. О,пам’ятаю піцу піцу з рів’ри!Дорослі не справились і діти не справились.Пішли якось на НР з донькою і її подружкою.Рвало бідних дітей цілу ніч!

    • Бідних то може і рвало, не про них мова.
      А як ті діти, шо ходили з дорослими на піцу, перенесли гастрономічне знущання?

  7. Щоб отримати замовлення в Рів’єрі треба мати велике терпіння ,чекали 45 хвилин .

  8. Ресторан “Дружба” з традиціями ще з часів Польщі. Шкода втрачати!Піцерій у Володимирі достатньо.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок