<

Заміна котлів для приготування їжі, меблі, оренда: на що потребують кошти садочки Володимира та громади

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:05 | 20.10.2021 / Володимир / /
Перегляди
318
/ Коментарі відсутні

19-го жовтня відбулось чергове засідання робочої групи з питань формування бюджету громади Володимира на 2022 рік, на якому розглянули попередні бюджетні запити закладів дошкільної освіти.

В ході засідання розпорядники бюджетних коштів, а саме керівники дитячих садочків громади озвучували розрахунки до бюджетних запитів на наступний рік за окремими статтями видатків, – повідомляють на сайті міста.

Члени бюджетної комісії розглянули розрахунки до яких включені обов’язкові щорічні статті видатків. Окрім цього, керівники установ озвучили бюджетні запити на наступний рік.

Так, у садочках №2 та №8 потрібна заміна котлів для приготування їжі, у садочку №3 просять продовжити договір оренди приміщення на 3 роки, а у садочках с. Суходоли та с. Заріччя закупити меблі для зберігання прибирального інвентаря та дезінфекційних засобів.

Із запитами щодо створення ПКД, проведення тих чи інших ремонтних робіт в їхніх установах звернулись керівники майже усіх закладів дошкільної освіти.

Бурхливо обговорювали роботу та рентабельність індивідуальних теплових пунктів, які встановлені в ЗДО №2 та ЗДО №7.

Цього тижня робоча група з питань формування бюджету засідатиме щодня – розглядатимуть запити загальноосвітніх закладів, установ соціальної сфери та інших бюджетних закладів громади.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок