<

Залишилося зібрати 80 тисяч гривень: 13-річній мешканці Володимира-Волинського потрібна операція

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:16 | 17.10.2019 / Володимир / /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

У 13-річної Анастасії Марчак з Володимира-Волинського важкий сколіоз третього ступеня (ідіопатичний грудо-поперековий сколіоз). Останній рік хвороба швидко прогресує: єдиний вихід — операція зі встановлення імпланту.

Для збору коштів залишився місяць. Вартість операції – 180 тисяч гривень. Залишилося зібрати 80 тисяч. Сума є непідйомною для матері, яка сама виховує доньку.

Спина школярки вже викривлена на 44 градуси, вона має інвалідність, а хвороба прогресує і загрожує ще більшим пошкодженням опорно-рухового апарату. Проблеми з хребтом в Анастасії з 6-ти років.

Титанова конструкція, яку мають встановити на хребет, допоможе тримати хребці у правильному положенні. Наразі є ризик неминучого викривлення хребта, що дасть ускладнення на роботу внутрішніх органів: серця, легенів. Вартість операції оцінюють у 180 тисяч гривень. Ця сума є не підйомною для Ліни Марчак, яка сама виховує доньку.

“Діагноз – прогресуючий ідіопатичний правобічний S-подібний сколіоз 3 ступеня. На жаль, Насті стає гірше – консервативне лікування вже не допомагає: підлітковий вік, донька помітно виросла, і за рік відсоток викривлення прогресував на 14 градусів. Власних коштів для проведення цієї операції нам не вистачає, їх проводять лише в Києві або Харкові. Наразі лікарі дають шанс збереження гнучкості попереку, поки це ще можливо – це близько 2-х місяців. Час іде – вартість операції буде зростати із градусом викривлення. Лікарі не можуть встановити причин стрімкого прогресування”, – розповіла матір дівчинки журналістам БУГу.

Людська небайдужість – це шанс для Анастасії бути здоровою.

Прохання переказувати гроші на картку: Приватбанку – 5168 7573 6304 8176, Ощадбанку – 4790 8200 1191 7645, Ліна Володимирівна Марчак. Телефон: 0634084142.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок
18 Березня, Понеділок