<

Заклади дошкільної освіти №2 та №7 отримали ноутбуки від LEGO

Цей запис опубліковано більш як рік тому
07:19 | 9.03.2023 / Володимир / /
Перегляди
307
/ Коментарі відсутні

В заклади дошкільної освіти № 2 «Казка», № 7 «Волиняночка» міста Володимира передано Ноутбуки з наліпками логотипа LEGO Foundation (Ноутбук Lenovo Think Book 14) зі встановленим пакетом Mikrosoft Offise Home and Busines та сумкою для ноутбука «Laptor» з логотипом LEGO Foundation (оцінювальна вартість – 81294 грн).

Про це йдеться на сайті Володимира.

Ноутбуки передали відповідно до Меморандуму про взаєморозуміння між Міністерством освіти і науки України та The LEGO Foundation щодо співпраці у сфері освіти і науки, при підтримці керівника освітніх програм в Європі та Америці Центру інклюзії the LEGO Foundation Каспера Оттонсона Канструпа, в рамках проєкту LEGO Foundation «Сприяння освіті».

“Колективи закладів дошкільної освіти № 2 «Казка», № 7 «Волиняночка» дякують за надання ноутбуків для підтримання освітнього процесу закладів, створення простору обміну досвідом, думками та ідеями щодо важливості навчання через гру, можливості брати участь у проєктній діяльності, семінарах, тренінгах з учасниками проєкту, вебінарах, онлайн-зустрічах”, – йдеться у повідомленні.

Використання ноутбуків надасть широкі можливості для комунікації, допоможе залучити педагогів до активної освітньої діяльності.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер