<

«Захоплююся зброєю ще з дитинства»: розповіли про стрільця 14 ОМБр імені князя Романа Великого

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:12 | 27.02.2021 / Володимир / /
Перегляди
17
/ коментарів 13

Пронизливі очі військового 14 ОМБр імені князя Романа Великого, зазвичай, дивляться в приціл, а рука ніколи не хибить. Він сам визначає цілі, і завжди досягає їх. Він воює вже 5 років – за майбутнє своїх дітей, і за майбутнє України, в якій вони житимуть.

«Черешня», – переможець бригадного конкурсу на кращого стрільця, і призер змагань на кращий екіпаж БМП бригади. Втім, секрету своєї влучності побратим не відкриває, каже, його немає, – пишуть на фейсбук-сторінці 14 ОМБр.

” Просто роблю те, що вмію, і те, що подобається, – каже Сергій. – Захоплююся зброєю, як і стрільбою, ще з дитинства, коли хлопчаком із друзями ходив у своєму рідному містечку в тир, де куля була по 3 копійки, – сміється, пригадуючи побратим. – Тоді, звичайно ж, не міг навіть уявити, де і як доведеться застосовувати свої навики. Як і те, що дивлячись у приціл, не в тирі, а на фронті, доведеться відвойовувати незалежність своєї держави”.

У підрозділі, де служить «Черешня», його здібності і навики добре знають, цінують, ставляться з повагою і навіть легкою заздрістю. Втім, сам Сергій із тих, хто завжди залюбки підкаже і навчить.

Що ж до відчуття, коли приносить своєму підрозділу перемогу чи призові місця в змаганнях і конкурсах, побратим каже просто: «тішуся, що не підвів».

З фронту на Сергія чекають мама, двійко дітлахів і кохана жінка, заради майбутнього яких чоловік досягне усіх цілей, які перед ним постануть. І це омріяне майбутнє, обов’язково настане, каже «Черешня», – після перемоги…




коментарів: 13
  1. Вітаю, Сергію! Черешневого життя, здоров’я і довголіття тобі та твоїй родині!

  2. розказав би, скільки сепарів вбив, які воюють за майбутнє своїх дітей, за свою землю, за можливість розмовляти на рідній мові і шанувати своїх героїв…

    • Сепари воюють не за дітей, а за геополітичні амбіції ху…ла, проти своєї рідної батьківщини, задурманені кацапською пропагандою. А мовою своєю їм розмовляти ніхто не забороняв і не забороняє просто державну вимагають щоб знали. Це кацапи на захоплених в нас територіях Донбасу і Криму насильно перевели на російську мову сотні українських шкіл, жодного класу українського не залишили, а ще когось фашистами називають. Сволочі одним словом.

      • крим задурманили пропагандою, донбас…і уяви, чим далі, тим більше таких задурманених буде..

        • Не факт, останніми роками наші керманичі починають чинити хоч якийсь спротив в цій інформаційній війні.

          • угу, і основна зброя спротиву – тарифи і вакцина..смертельна…

  3. Тварина кацапська(гість) в пекло до своїх кацапських дедов загостювався ти тут.

  4. Кацапи тоби побудували все, шо ти маеш і за рахунок чого живеш. Навідь незалежність тобі подарували, яку ти одразу продав піндосам. А чого досягли ви, свидомі ?

  5. ТИ ще тут кацапча нах звідси за поребрик.P S.Все що я маю зароблено моєю працею і працюю я легально .А таким тваринам як ти все прийшло на халяву квартира як бувшому совкодрочерскому военному пенсия льготи.Все білше на тебе нереагую.

  6. Подивимось, як ти будеш чесно заробляти, коли побудована кацапами труба здохне, а за нею АЕС. Чи вистачить твоїх заробитків хоча б на освітлення, хе-хе…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер