<

Займався боксом і навчав дітей: що відомо про 20-річного нацгвардійця, якого у Нововолинську на смерть збив поліцейський

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:48 | 2.08.2022 / Володимир /
Перегляди
7624
/ Коментарі відсутні

Трагедія сталася 27-го липня близько 21:00 на контрольно-пропускному пункті під час виїзду з міста Нововолинськ. Автомобіль Opel, за кермом якого був поліцейський, спробував об’їхати чергу з інших автомобілів і на швидкості протаранив бетонні блоки та збив двох правоохоронців.

Удар був такої сили, що бетонні блоки розлетілися в сторони. 20-річний нацгвардієць Максим Куць і 40-річний дільничний Ігор Морозов загинули на місці, пише OBOZREVATEL.

У салоні Opel, окрім поліцейського, перебували ще двоє правоохоронців, одного з них травмовано.

Винуватцем аварії виявився сержант поліції 21-річний Олег Крючко з Луцька. Про це у фейсбуці повідомив активіст Тарас Сватко. У ДБР, яке розслідує цю аварію, повідомили, що за попередніми даними, водій був тверезий.

Джерело: фейсбук Олега Крючка

Загиблий 20-річний Максим Куць в армію був призваний навесні минулого року. До цього він навчався у Володимирському педагогічному фаховому коледжі ім. А.Ю.Кримського, за спеціальністю образотворче мистецтво.

Максим разом із братом займався боксом та створили в смт Заболоття боксерський клуб «Boxing brat». БУГ раніше розповідав про історію створення клубу.

Немає де тренуватися: випускник Володимир-Волинського педколеджу Дмитро Куць створив боксерський клуб на покинутому заводі.

Друзі кажуть, що Максим був справедливим, чесним, ввічливим та надзвичайно добрим.

Максим (ліворуч) разом із братом Дмитром. Джерело: фейсбук Тетяни Куць

«Так, поки він тут навчався у нас в училищі, то разом зі старшим братом вони займалися боксом. Дуже хороші хлопці. Максим брав участь у змаганнях, мав І розряд. Коли ми виїжджали з дітьми на змагання, то він із братом завжди доглядали молодших. Допомагали в усьому. Потім вони з братом у себе в Заболотті відкрили клуб боксу, вже самі займалися з дітьми й теж брали участь у змаганнях. І ось таке горе», – розповідає тренерка Максима Юлія.

Односельчани кажуть, що Максим був патріотом, любив Україну, своє рідне село, збирався їх боронити.

У другого загиблого, 40-річного дільничного з Ковеля, залишилися дружина та двоє дітей.

У ДБР (Львів) нам повідомили, що винному в смертельній аварії висунуто підозру за ч.3 ст. 286 КК України – порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвело до загибелі кількох людей. За цією статтею винному загрожує до 10 років позбавлення волі.

Наразі поліцейський Олег Крючко перебуває під цілодобовим домашнім арештом. На власній сторінці у фейсбуці він публікував свої фото, повідомляв, що має дівчину. Але зараз сторінка закрита.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа