<

Захисники отримають смаколики до Великодня від господинь громади Володимира

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:37 | 21.04.2022 / Володимир / , /
Перегляди
225
/ Коментарі відсутні

Ось уже майже тижень, як господині громади Володимира печуть паски та ковбаски, аби воїни відчули дух свята навіть на передовій.

Тисячі символів свята – пасок та писанок цими днями відправляються на передову з Володимира, – повідомляють на сайті міста.

Господині громади напекли ковбас та насмажили котлет, передали хрін, печиво та солодощі воїнам 14-ї ОМБр, 39-го ЗРП та територіальної оборони.

Участь у такому передвеликодньому зборі взяли працівники закладів освіти та культури (школи, садочки, позашкілля), а також чимало жителів міста та сіл громади.

Одними з найактивніших стали жителі села Суходоли. Як повідомила директор ЗДО села Суходоли Олена Кравчук, протягом кількох днів поспіль вона з працівниками садочку та небайдужими одосельчанами розписували писанки, пекли печиво та виготовляли ковбаси. Паски ж випікали чи не всім селом.

«Хочемо підтримати захисників, які несуть свою службу на вогневих позиціях. Увесь український народ сьогодні з ними. Хочемо аби ці пасочки стали невеличким містком між їхнім цивільним життям і бойовими діями та нагадали про тепло і затишок домівки кожного з них», – додала пані Олена.

До ситних великодніх коробок, оформлених з любов’ю та побажаннями якнайшвидшої перемоги також додали вироби ручної роботи та малюнки учнів нашої громади.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер