<

Загальноволинський страйк облавтодору продовжився: Володимир-Волинський аспект

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:51 | 28.09.2015 / Володимир /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

У понеділок, 28 вересня, працівники облавтодору провели черговий Всеволинський старайк. У Володимир-Волинську акція пройшла поблизу зупинки “ДЕУ”, на виїзді з міста по трасі Устилуг-Луцьк-Рівне.

Як повідомляли раніше, акція розпочалася в 11-ій годині, працівники облавтодору вийшли на пішохідний перехід та ходили по ньому напротязі 2-х годин.  Серед головних умов, були вимоги:

– стабільну роботу на автомобільних дорогах;

– стабільну виплату заробітної плати;

– зберегти ДП «Волинський облавтодор» як державну структуру при проведенні реорганізації Укравтодора.

“Це вже друга наша акція. Перша акція не дала результатів, тому ми вирішили збільшити час протесту до 2-х годин. Якщо не відреагують на цей раз, то ще раз повторимо акцію, але вже цілий день будемо так ходити. Не думайте, що це тільки тут проходить такий страйк, це всеволинська акція. Якщо не почують до зими, то нам перекривати дорогу не прийдеться, це зробить сніг, який нікому буде прибирати!” – зазначив начальник філії «Володимир-Волинська ДЕД»  Микола Хільчук.

DSCN4167
DSCN4157

Хоча, акція проходила напротязі 2-х годин, значних заторів на виїзді із міста не спостерігалося. Більшість водіїв об’їзджали страйк через село Володимирівка.

“Чого вони тут перекрили дорогу? Тут нічого не доб’ються! Хай їдуть в Луцьк під ОДА чи, краще, у Київ і під Верховну раду. Я їду у своїх справах, а тепер мушу чекати поки вони тут ходять. Вони порушуть мої громадянські права.” – висловив своє обурення один із водії.

DSCN4164
DSCN4169
DSCN4171
DSCN4173
DSCN4174
DSCN4178
DSCN4179




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер