<

Заборгованість споживачів перед підприємством теплових мереж Володимира-Волинського сягає майже 6 млн грн

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:35 | 27.09.2019 / Володимир / , /
Перегляди
3
/ коментарі 2

Про результати кількамісячної підготовки міста до опалювального періоду, розрахунок споживачів за тепло та отримання лімітів на газ для «Володимир-Волинськтеплокомуенерго» говорили під час засідання виконавчого комітету міської ради 26-го вересня.

Керівник теплокомуненерго Сергій Коба розповів, що заборгованість споживачів перед підприємством становить 5 мільйонів 743 тисячі гривень.

Станом на 1-ше вересня 2019-го року підприємством подано 173 судових позовів на суму 2 мільйони гривень, до стягнення в органи Державної виконавчої служби 91 виконавчий документ на суму 872 тисячі гривень, укладено 61 договір на реструктуризацію заборгованості на суму 309 тисяч. Боржникам направлено 2275 претензій на суму більшу одного мільйона гривень.

Було проведено поквартирний обхід боржників у 24 багатоквартирних будинках. Його результатом стало скорочення заборгованості майже на 150 тисяч гривень, повідомляють на офіційному сайті міста.

Сергій Коба запевнив, що проблем з отриманням лімітів від НАК «Нафтогаз України»  виникнути не повинно, адже підприємство розроховане за газ на 92%. Ліміти надаються підприємствам, які розрахувалися не менше, ніж на 90%. Тобто з 1-го жовтня «Володимир-Волинськтеплокомуненерго” чекає на ліміти.

Нагадаємо, що раніше БУГ повідомляв, що у Володимирі-Волинському завершують підготовку до опалювального сезону.




коментарів: 2
  1. В містах де нормальне місцеве самоврядування, де розумні мери, люди перейшли на автономне опалення. Добре та зручно мешканцям. Економія грошей. Хочу тепліше – роблю тепліше. Хочу холодніше -роблю холодніше в квартирі. Вігідно державі. Люди економлять газ . Не опалюють помешкання коли на вулиці жара у квітні. Але комунальні бариги та наші мери-пери категорично проти цього.

  2. Здаєтьсящо була електронна петиція щоб людям дозволили встановлювати автономне опалення. Хтось щось знає? Де шукати,як підписати?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер