<

Заборгованість – теж недолік: облдепутат та журналістка навідалися до Володимирської філії Волиньгазу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:15 | 13.07.2021 / Володимир / /
Перегляди
1752
/ коментарі 3

13-го липня депутат Волинської обласної ради Андрій Бокоч та журналістка Віталіна Макарик навідалися до керівника філії АТ «Волиньгаз» Олега Бомазюка, щоб дізнатися причину раптових відключень газу по Володимир-Волинському районі.

Журналістка “Слово правди” повідомила у своєму фейсбуці, що розмова була емоційною, але попри це багато в чому конструктивною.

Як пояснив Бомазюк, за словами Віталіни, перевірку на витік газу підприємство здійснює в плановому порядку, в рамках підготовки до опалювального сезону. Витік газу справді багато де є, головним чином через вплив перепадів температури при зміні сезонів.

“Якщо зафіксовано витік газу, перевіряльник мусить одразу ж перекрити його до моменту, коли буде відремонтовано.

Ремонтом займається інша бригада, і вона зазвичай виїжджає на місце впродовж того ж дня. Перед тим, як ввімкнути газ, споживач мусить усунути всі виявлені недоліки. Так, заборгованість – це теж недолік”, – передає слова керівника журналістка.

Споживачам можуть це пояснювали, а не лишали в паркані акт про відключення, без з’ясування будь-яких подальших дій, вони б розуміли всю необхідність перевірки, пояснили керівнику філії журналістка і обласний депутат.

Якби контролер спілкувався з власником помешкання і поперджував його про відключку газу, повідомляв безпосередньо або телефоном, то невдоволення було би значно менше.

“Пан Олег пообіцяв, що донесе це своїм працівникам ну і взагалі, так би мовити, поверне компанію обличчям до споживачів”, – написала Віталіна в своєму пості.




коментарів: 3

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер