<

За знайдене водійське посвідчення у Володимирі-Волинському дівчина хотіла 500 грн, а отримала «популярність»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:27 | 19.03.2020 / Володимир / , , /
Перегляди
66
/ коментарі 4

19-го березня в одній із фейсбук-спільнот Володимира-Волинського опублікували оголошення про знайдене водійське посвідчення. Власниця швидко написала людям, які знайшли документи, проте за них від жінки захотіли півтисячі гривень.

Адміністратори спільноти «Твій Володимир» вирішили оприлюднити частину переписки власниці посвідчення з дівчиною, яка їх знайшла.

“Публікували цей пост для того що б людина знайшла втрачений документ, бо це може трапитись з кожним. Але ні – людина, яка знайшла права, хотіла просто заробити таку суму, яку беруть сервісні центри за відновлення посвідчення водія”, – йдеться в дописі.

Під постом також опублікували кілька скріншотів із переписки з дівчиною. Адміністратори спільноти рекомендують жінці відновити документи самостійно, та кажуть, що пост не видалятимуть.

Думки користувачів у коментарях різняться, проте вчинок дівчини у мережі засуджують.




коментарів: 4
  1. Ви інформаційне видання Буг? Чи група вконтакті “пліткарка” Можна нормальні новини бачити на сайті ? . Не захищаю дівчину її вчинок жахливий

    • Тезка, подивись на кількість відвідувачів такої новини і якоїсь нормальної.
      Різниця разів у 10.
      Ось і роби висновки…

  2. Не маю жодного відношення до редакції, але навіть у мене припекло. Ви взагалі яке моральне право маєте щось вимагати? Буг це група ініціативних людей, які своїми силами створили цей ресурс. Ваші поради щодо редакційної політики дуже цінні, думаю Вам слід створити своє медіа, яке буде відповідати всім Вашим вимогам!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер