<

За здоров’я в Зимненському монастирі молилися волинські бійці АТО

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:47 | 29.04.2016 / Володимир /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

На передодні Великодня, в рамках благодійного проекту «Мистецька терапія», що проводить благодійний фонд Дмитра Глазунова «Рідна Волинь», за сприяння заслуженого діяча мистецтв України Віталія Іваницького, для волинських бійців, що проходять реабілітацію в обласному госпіталі інвалідів після участі в АТО, відбулася цікава поїздка в Зимненський Успенський монастир, який знаходиться поряд древнього міста Володимира– Волинського.

Про це пише ВолиньPost.

Воїни вперше побували в одній з найвизначніших святинь Волині і в Україні, у селі Зимне, де в 992- 993 роках великий Київський князь Володимир заклав Святогорський Успенський Зимненський монастир, – повідомляють організатори.

У цій намоленій віками обителі мов закарбувалася історія нашої держави, її душа та святість. Поранені солдати змогли побачити золотисті храми Зимненського монастиря, відвідати підземелля, де раніше жили і молилися монахи, омитися і напитися цілющими водами з цілющого джерела.

Волинські бійці в Упенській церкві приклонилися до Чудотворного образу Пресвятої Богородиці і помолилися за своє здоров’я, за здоров’я своїх побратимів та своїх рідних і близьких.

Приємні хвилини відвідування солдатами цієї роками і віками освяченої Благодаттю Господа і Матері Божої святині продовжилися на трапезі, де монахи почастували бійців смачними пиріжками власної випічки і подарували їм для зцілення освячені іконки Зимненської Пресвятої Богородиці, з побажаннями, щоб цей Чудотворний образ допоміг кожному з них зцілитися від поранень та різних недуг отриманих під час АТО.

cb-b3cd83f2_c1a6_4f90_89a2_9c6d16ee7bb6
cb-4f399d64_e38c_4100_8550_d7fcf0c09e78




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок
22 Квітня, Понеділок