<

За що стояв майдан? Вечір спогад у місті Володимир-Волинський

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:15 | 22.11.2014 / Володимир /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

21 лиспотапа у місті Володимир-Волинський в культурно-мистецького центру імені Шевченка відбувся “Вечір спогад”

Вечір-спогад – таку форму для зустрічі і колишніх “майданівців”, і тих городян, які самі не змогли бути торік у Києві, але підтримували Революцію гідності у своєму маленькому містечку, обрав її організатор, бард Сергій Шишкін.

Нині першу річницю після Революції гідності ми зустрічаємо в умовах війни.

– Є тепер в Україні великий прошарок людей, які спроможні приймати власні рішення хоча б за себе, – розповідає Шишкін. – Але на тому вони не зупиняться. І це – добре. Оскільки той, хто сам себе зробив, поважатиме іншого, подібного до себе. Він розуміє, як воно – доходити до всього самому, не маючи «доступу до тіла». Є такі люди і в нашому містечку. Вони є скрізь в Україні. І хай би їх було більше. Коли вони набираються досвіду, то переходять на інший рівень відповідальності та починають включатися в процес. І тоді наші Майдани не будуть марними”.

На цьому заході були присутні люди які не побоялися рік назад вистояти майдан. Серед запрошених гостей: Костянтин Зінкевич, Світлана Кошарець, Оля Нечитайло, Олександр Приступа, та Наталя Соколова – яка на той час допомагала пораненим людям виживати на передовій, їх так і прозвали “Бджоли Майдану”, це люди які були готові на все, щоб наша країна стала Європейською.

– Коли ти на майдані, ти стаєш зовсім інакшою людиною, ти готовий боротися за гідність країни, – каже сотник Олександр Приступа. – Майдан міняє людей.

Ідея такої зустрічі отримала велику підтримку у дирекції культурно-мистецького центру імені Шевченка. Навіть мова не йшла про оплату оренди, бо і в такому наче невеликому місті є чимало людей, які розуміють значення Революції гідності і вболівають за Україну.

Фото00008
Фото00007
Фото00006
Фото00005
Фото00004
Фото00002
Фото00001




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа